6 razloga zašto trebate web stranicu iako imate Facebook page | DnWdDesigns

6 razloga zašto trebate web stranicu iako imate Facebook page

Objavljeno od u Blog na velj 21, 2015

6 razloga zašto trebate web stranicu iako imate Facebook page

U današnje vrijeme kad se svijet pretvorio u globalno selo imati tvrtku bez Facebook stranice znači gubiti bitku s konkurencijom. Izraditi Facebook page i nije nekakva mudrost ali ipak je potrebno nekakvo predznanje.

No, o Fcaebook pagu ćemo nekom drugom prilikom, a danas ćemo pričati o 6 razloga zašto trebate web stranicu iako imate Facebook page.

 

U dvoje ste jači

 

Imati web stranicu uz Facebook page znači posjedovati još jedan medij više kroz koji će klijenti, korisnici Vaših usluga ili članovi biti u mogućnosti na vrlo jednostavan i brz način doći do podataka o vašoj tvrtci, uslugama i djelatnostima.

 

6 razloga zašto trebate web iako imate facebook page

 

Posjedovanje domene prepoznatljiva imena kojim ste se brendirali na internetu povećati će Vam vidljivost. A ako uz svoju domenu imate posložen i odgovarajući e-mail odaslat ćete vrlo profesionalnu sliku Vaše tvrtke krajnjim korisnicima.

U pravilu se sve velike kompanije, barem one koje drže do svog branda, pridržavaju tog pravila pa tako svaki njihov e-amil u pravilu završava s domenom. Konzum.hr stoga koristi konzum@konzum.hr što, morate priznati, doista izgleda profesionalno.

Još jedan razlog zbog koje je dobro imati web stranicu iako imate Facebook page je taj što sve više i više ljudi pretražuje internet s namjerom kupnje. Web stranica, ako Vi to tako želite, može postati Vaše mjesto broj jedan u prodaji dobara i/ili usluga.

Web stranica je aktivna 24 sata na dan 7 dana u tjednu i stoga je uvijek dostupna Vašim kupcima, klijentima i korisnicima Vaših usluga.

Web stranica je izvanredno mjesto na koje možete usmjeravati Vaše potencijalne kupce, korisnike usluga i stranke s drugih medija kao što su novine, radio i televizija.

Možda i najveća prednost od svih je ta što je ljudima puno lakše zapamtiti ime Vaše stranice doli telefonski broj ili adresu, a kad jednom već stignu na Vašu internetsku stranicu svi podatci biti će im nadohvat ruke.

 

Zatražite besplatnu web stranicu

Darko Novak

Marketing Manager & Web Developer at Međimurka BS d.o.o.
Darko živi u Mačkovcu, selo kraj Čakovca, u Hrvatskoj, s ženom Dunjom i sinom Noelom. Ako nije za kompjuterom vrijeme provodi s obitelji ili pripremajući se za polumaratone. Zaljubljenik u WordPress, bloger, SEO i online marketing fanatik.

Odgovori

6 razloga zašto trebate web stranicu iako imate Facebook page

od Darko Novak vrijeme potrebno za čitanje: 1 min
0

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz izradu web stranica direktno u vaš sandučić.

Uspješno ste se upisali na listu!

Podijeli:
Follows