Pravila | DnWdDesigns

Pravila

DnWd Designs pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri » Osvoji premium WordPress teme! «

1.Opće odredbe

Sljedeća pravila određuju provođenje i sudjelovanje u nagradnoj igri » Osvoji premium WordPress teme! « (u daljnjem tekstu: Nagradna igra). Organizator nagradne igre: DnWd Designs.
Svi učesnici koji sudjeluju u nagradnoj igri prihvaćaju ove opće uvjete, s njima su upoznati i s pristupom nagradnoj igri se u cijelosti slažu.

2.Svrha nagradne igre

Svrha nagradne igre » Osvoji premium WordPress teme! «. (u daljnjem tekstu nagradna igra) je promocija DnWd Designs usluga i njegovih medija.

3.Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traje od 11.12.2015. do uključujući 25.12.2015. do 24:00, a pobjednici će se objaviti dan kasnije na Facebook stranici DnWd Designs. Isti će također biti obaviješteni putem emaila.

4.Sudionici

Sudionici nagradne igre mogu biti svi! Bez obzira na boju kože, dob, vjeru, spol ili političko opredjeljenje.

5.Način sudjelovanja

Sudionici nagradne igre sudjeluju tako što na web stranici DnWd Designs tvrtke na dnu članka pod linkom http://darko-novak.from.hr/wordpress-teme/ unesu svoje ime, prezime i email adresu. Nakon unosa otvoriti će se opcija za dijeljenje po društvenim mrežama, a dobiti će se i jedinstveni link koji je moguće zatim podijeliti i kroz dodatne kanale. Za dijeljenje na svaku od pet društvenih mreža dobiva se po jedan bod, ali i za svakog novog učesnika kroz jedinstveni link. Osoba s najviše ulaza/bodova osvojiti će prvu nagradu. Osoba druga po redu s drugim najvišim zbrojem unosa/bodova dobiti će drugu nagradu, a treća osoba na listi prema broju skupljenih unosa/bodova osvojiti će treću nagradu.

6.Nagrade i tržišne vrijednosti nagrada

Fond nagrada je sastavljen od:
Premium WordPress teme od WPMU DEV, ElegantThemes i ThriveThemes tvrtki. Sveukupna vrijednost nagrada iznos $340.
Biti će podijeljene tri nagrade za tri pobjednika. Prva nagrada, ujedno i najveća u vrijednosti od $220, biti će tri premium WordPress teme po izboru pobjednika od slijedeća tri proizvođača: WPMU DEV, ElegantThemes i ThriveThemes. Dakle, osoba s najviše osvojenih bodova može odabrati po jednu temu po želji na sva tri servisa. Druga nagrada, u vrijednosti od $69, biti će premium WordPress tema po izboru pobjednika iz ElegantThemes portfolia, a treća nagrda, u vrijednosti od $49, biti će tema po izboru pobjednika iz ThriveThems portfolia.

7.Izvlačenje nagrada i informiranje o dobitniku/ci

Nagradna igra završava na Božić točno u ponoć. Pobjednici, tri osobe s najvećim brojem skupljenih bodova/ulaza, biti će obavješteni o dobitku putem emaila a također će se sretni dobitnici objaviti i na Facebook stranici DnWd Designs tvrtke (https://www.facebook.com/DnWdDesign ).

8.Dodjela nagrade

Nagrade, pošto su u digitalnom obliku, biti će na dan 26.12.2015. pobjednicima dostavljene putem elektroničke pošte tj. Emaila kojeg su koristili prilikom igranja nagradne igre. Stoga budite pažljivi pri unosu emaila!
Sudjelovanjem u Nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Čakovec, 11.12.2015.
DnWd Designs

Darko Novak

 

Ograničenje odgovornosti

DnWd Designs ne preuzima nikakvu odgovornost za:
– (ne)funkcioniranje društvenih mreža ili elektronske pošte,
– sve ostale aktivnosti na internetskim mrežama,
– bilo koje posljedice koje bi sudionik mogao pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnoj igri ili nagradnom izvlačenju,
– nedostavljene pošiljke sa nagradama radi krivog maila, ounog inboxa ili sličnih problema s emailom,
– bilo koje posljedice prilikom korištenja nagrada.

Zaštita osobnih podataka

Sudionici nagradne igre izričito su suglasni da organizator nagradne igre ( DnWd Designs ) može koristiti njihove osobne podatke, koje sudionici daju u okviru sudjelovanja u nagradnoj igri, za potrebe ove nagradne igre. Sa sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik se ujedno slaže da će DnWd Designs tvrtci dozvoliti korištenje svojih osobnih podataka ( ime, prezime i email ), u svrhu obavještavanja o akcijama, novim proizvodima, nagradnim igrama i drugim promotivnim aktivnostima s mogućnošću odjave. U vrijeme upravljanja osobnih podataka, pojedinac ima mogućnost uvida i ažuriranja podataka u bazi podataka. DnWd Designs se obavezuje da podatke neće posredovati ili prodati trećim osobama.

Ostale odredbe

Organizator ne odgovara za nepotpune te nepravilne unose u formu. Odluke nagradne igre i sve u vezi s nagradnom igrom i pravilima povezanih s njom su konačna i vrijede za sve sudionike. U primjeru bilo kakvog spora ili nejasnoća vrijede ova pravila za primarna u odnosu na sve druge potencijalne objave, bilo u printanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuje isključivo DnWd Designs.
Također, DnWd Designs zadržava pravo izmjene ovih pravila, prekida nagradne igre ili potpuno zaustavljanje nagradne igre, ako bi to zahtijevali pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. O svim potencijalnim izmjenama sudionici će biti obavješteni s objavom na Facebook stranici https://www.facebook.com/DnWdDesign.

Nagradna igra nije organizirana od strane društva Facebook, isti ne odgovara za nijedne zahtjeve iz nagradne igre. Facebook ne sponzorira i ne upravlja nagradne igre, te je nije posebno odobrio i nije s njom povezan.

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz izradu web stranica direktno u vaš sandučić.

Uspješno ste se upisali na listu!

Učinite mi uslugu

Podijelite ovu stranicu s vašim prijateljima!

Follows